Νέα Σελήνη στο Λέοντα

Photo by Pixabay on Pexels.com

Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς!

Τη Τετάρτη 19 Αυγούστου, στις 5:41 το πρωΐ, έχουμε μια ιδιαίτερα δυναμική Νέα Σελήνη, μεγάλης βαρύτητας και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, στην 26η του Λέοντα.

Τα γεγονότα θα είναι σημαντικά και καθοριστικά για το μέλλον, και όλοι θα κληθούμε να επιστρατεύσουμε τη γενναία και δημιουργική λιονταρίσια φύση μας, τη ψυχική μας δύναμη, το κουράγιο και την αντοχή.

Η Νέα Σελήνη γίνεται σε σύνοδο με τον Ερμή, ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο, γιατί κυβερνά τον Β. Δεσμό Σελήνης που ενεργοποιείται δυναμικά, σε εξάγωνο με τα φώτα και σε σχηματισμό χαρταετού με Άρη, Έριδα και Νότιο Δεσμό. Ο σχηματισμός δείχνει με έμφαση την κατεύθυνση προς το μέλλον, που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Καθώς ο Λέων αφορά τους ηγέτες, οι αποφάσεις που θα παρθούν σε επίπεδο ηγετών θα είναι καθοριστικές για το μέλλον μας. Πρόσωπα θα βγούν μπροστά, με αποφασιστικό και δυναμικό τρόπο. Ο Άρης σε τρίγωνο με Ήλιο, Σελήνη και Ερμή ευνοεί τις θαρραλέες αποφάσεις, με δυναμισμό και ψυχή βαθιά, για το κοινό καλό!

Είναι η ώρα που θα αναδείξει ποιοί είναι οι πραγματικοί ηγέτες που αγωνίζονται για το καλό, και ποιοί είναι μικρόψυχοι που παίζουν ύπουλα και κρυφά. Το καθαρό κίνητρο και η καθαρή καρδιά θα φανούν, γιατί πολλά πράγματα θα βγουν στο φως. Πολλές λάθος αντιλήψεις και στερεότυπα του παρελθόντος θα διαλυθούν και όσοι ακολουθούν το ένστικτο και τη διαίσθηση με καθαρό κίνητρο, θα βρουν υποστήριξη από τα κοσμικά ρεύματα και τη δυναμική αυτή της Νέας Σελήνης.

Πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε στη δύναμη του καλού και να αγωνιστούμε για το δίκιο και την αλήθεια για να μας δικαιώσει το αποτέλεσμα, τίποτα δεν θα μας χαριστεί!

Ο Κρόνος, σε χιαστί όψεις με τη Νέα Σελήνη και τον Ερμή, στην 26η του Αιγόκερω, δημιουργεί έναν σχηματισμό Yod με τον Β. Δεσμό Σελήνης. Αυτός ο σχηματισμός, (που ονομάζεται και το δάχτυλο του Θεού), δημιουργεί μια κρίση η οποία όμως μας οδηγεί σε επίγνωση, μας ξυπνά από το λήθαργο.

Η εξελικτική ώθηση προς τον Β. Δεσμό στο Δίδυμο επιταχύνεται. Ο Β. Δεσμός στον 11ο οίκο της Νέας σελήνης (για την Ελλάδα) δείχνει ότι η σκέψη μας πρέπει να απελευθερωθεί από παλιά στερεότυπα και να παρθούν καινοτόμες αποφάσεις σε επίπεδο ηγεσίας και νέες συμμαχίες να δημιουργηθούν.

Ο Ουρανός σε αρμονικές όψεις με Αφροδίτη και Παλλάδα Αθηνα, δείχνει ότι ευνοείται μια εντελώς νέα στρατηγική και νέοι συνασπισμοί δυνάμεων. Κάποιοι, μπορεί να χρειαστεί να συγκρουστούν ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το κόμμα και να διαφοροποιηθούν από την κοινή γραμμή, αν αυτή αποτελεί βαρίδι στην εξέλιξη. Ο Άρης στον Κριό ευνοεί τις ατομικές πρωτοβουλίες.

Ο Κρόνος απαιτεί από μας αντοχή και υπομονή, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ομοψυχία, ακεραιότητα και πίστη στο στόχο. Είμαστε όλοι σε μια μεγάλη μεταμορφωτική εξελικτική πορεία που έχει ξεκινήσει από την αρχή του χρόνου. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά η αντοχή είναι μονόδρομος.
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μας δίνει τη δύναμη και το σθένος που χρειαζόμαστε για να υπερβούμε τα εμπόδια, το φόβο, την εσωτερική και εξωτερική μας αντίσταση στην αλλαγή.

Χρειάζεται να γίνουμε πιο ευέλικτοι και να αντλήσουμε πόρους από τα ψυχικά μας αποθέματα, βοηθώντας ο ένας τον άλλο, και στηρίζοντας τους πιο ευάλωτους. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα, βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση. Η αρετή και η πίστη είναι η πραγματική μας δύναμη. Το μυαλό πρέπει να συνδυαστεί με την καρδιά και η λογική με την διαίσθηση.

Μην ξεχνάμε ότι λίγο πριν την ανατολή είναι πάντα το πιο πυκνό σκοτάδι, αλλά διαλύεται με την πρώτη αχτίδα του ήλιου. Ο ήλιος είναι η ίδια η δύναμη της ζωής και της αλήθειας. Το να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι είναι ένα απαραίτητο στάδιο του κύκλου για να ανοίξει το φως της καρδιάς. Μια κορυφαία εμπειρία αφύπνισης, έρχεται πάντα μετά από μια περίοδο κρίσης.

Καλή Νέα Σελήνη και καλή δύναμη σε όλους!

© astrofeggia.com

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: